Trudna Milica Veličković prolazi pakao zbog Terze: Baš joj je loše, misli samo na bebu!
Milica Veličković, Foto: PETAR ALEKSIĆ

STRAŠNO!

Trudna Milica Veličković prolazi pakao zbog Terze: Baš joj je loše, misli samo na bebu!

Ima veliku podršku porodice

Objavljeno:

Scene flerta Borisava Terzića Terze i Sofije Janićijević dospele su u javnost, a njegova trudna verenica Milica Veličković, odlučila je odmah da ga javno ostavi nakon što je ušao u "Elitu 8".

Iako ona svakodnevno dobija podršku od porodice, suočava se i s kritikama fanatika koji je napadaju.

- Milici je baš teško, ne ono loše, ali zna da zaplače, jer je ona jako emotivna, naročito sada kada je trudna, jer ne kaže džabe naš narod, drugo stanje. Misli sve vreme na bebu, da samo bude sa tim u redu, što i jeste najbitnije. Naravno da prati sve strimove, svaki snimak, porodica svakodnevno brine o njoj, ali je ona jaka devojka, ona će sve ovo podneti stojički, kako kažu naše babe, jedan se otegao drugi se protegao, bitno je da bebica bude u redu, pa kada se porodi, sve će biti drugačije - rekao je izvor za "Republiku", pa dodao:

1 / 4 Foto: PETAR ALEKSIĆ

- Ima i onih fanatika koji je napadaju, da je ovakva, onakva, da Bora ništa nije uradio, da drami, ali mislim, baš bih pitala njih da su se našli u njenoj koži. To ne poželeti nijednoj devojci da se desi.

Podsetimo, Milica Veličković i Borislav Terzić Terza nedavno su saznali da će postati roditelji jedne ćerkice, a onda su odlučili da se vere. Pošto ju je Terza za vreme veselja tokom kog su i otkrili pol bebe upitao da li bi se udala za njega, trudna bivša zadrugarka odgovorila je potvrdno, a potom su im oboma ponovo krenule suze radosnice.

Bonus video:

01:33

Terza zaplakao na pomen Milice: Ni jedna devojka nema šanse kod mene!

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.